«Quiròfans tancats»

Quiròfans tancats, personal parat, persones pendents d’operar, mala imatge, mala gestió, pèrdua de diners públics, tot això va sortir a la llum ahir al tancar els quiròfans per problemes en l’esterilització del material quirúrgic que fa una empresa externa que va guanyar el concurs fa uns mesos.

Una vegada més l’externalització de serveis ens demostra que mercantilitzar amb la sanitat es sempre signe de mala gestió, mal funcionament i mal resultats.

No sabem que va fer que aquesta empresa guanyés el concurs d’adjudicació de serveis, però veient el resultat, tot ens fa pensar que va ser el preu.

En sanitat el que importa es valorar el servei, la seguretat, la bona feina i tenir molt present que la nostra feina repercuteix directament en les persones.

Potser estaria be que el Taulí després d’aquesta experiència fes un replantejament del que suposa externalitzar serveis.

Pagar a una empresa privada amb diners públics, fa de la sanitat un negoci i aquest negoci fa malbé a la bona gestió dels diners de totes i a la bona qualitat assistencial.

Ara demanem als nostres gestors i polítics que es replanteixin la forma de gestionar i que no mirin només el pressupost en diners sinó en qualitat per les treballadores i per les usuàries.

PATT Moviment – Taulí

Deja un comentario